Despre noi


TEHNOMEDICAL PRODCOM SRL este o companie cu capital integral romanesc privat infiintata in anul 1994, preluand activitatea de productie a societatii mama TEHNOMEDICA infiintata in anul 1991 si dezvoltand activitatea principala de productie cu importul si distributia de produse parafarmaceutice.

In prezent producem vata hidrofila uz medicianal si comercializam / distribuim gama larga de produse parafarmaceutice prin livrari directe catre clienti cu mijloace proprii de transport. Avem un numar de peste 500 de parteneri nationali si peste 500 de clienti directi printre care farmacii, supermarket-uri, magazine. Mentionam ca suntem importatori unici pentru mai multe produse.

TEHNOMEDICAL PRODCOM SRL asigura o distributie rapida si constanta pe intreg teritoriul tarii.


Scopul nostru

O echipa tanara, dinamica si entuziasta formeaza personalul companiei TEHNOMEDICAL PRODCOM SRL, caracterizat prin profesionalism, calitate, promptitudine si respect fata de client.

Logistica comaniei se desfasoara in Mun. Gherla unde este localizata fabrica, birourile si depozitul central.

TEHNOMEDICAL PRODCOM SRL s-a angajat sa produca vata hidrofila uz medicinal conform celor mai riguroase standarde, sa importe si sa distribuie pe piata romaneasca produse care sa statisfaca pe deplin nevoile consumatorilor.